Παρακαλώ καλέστε μας στο

(+30) 28210 32055

Smaller Default Larger

 

Το ξενοδοχείο Αλεξάνδρα 2 αστέρων (**) βρίσκεται στην περιοχή Καλαμάκι Δήμου Γαλατά. Η απόσταση του ξενοδοχείου από τα Χανιά είναι 5 χιλιόμετρα ενώ η απόστασή του από την παραλία είναι 50μ. Η παραλία είναι πολύ όμορφη, αποτελείται από άμμο και είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία. Γύρω από την παραλία υπάρχουν γραφικές ταβέρνες, καφετέριες. Η στάση του λεωφορείου για τα Χανιά βρίσκεται από το ξενοδοχείο σε απόσταση 60μ.

 

 

Area (1)
Area (2)
Area (3)
Area (4)
Area (5)
Area (6)
Area (7)
Area (8)
Area (10)
Area (11)
Area (14)
Area (15)
Area (16)
Previous Next Play Pause
Area (1) Area (2) Area (3) Area (4) Area (5) Area (6) Area (7) Area (8) Area (10) Area (11) Area (14) Area (15) Area (16)

 

 .

Εύκολη πρόσβαση

Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο, λεωφορείο ή ταξί. Ο κεντρικός δρόμος είναι μόλις λίγα μέτρα, για το κέντρο των Χανίων, Αγία Μαρίνα, Πλατανιά κτλ. Η είσοδος για εθνική οδό είναι λίγο παρακάτω για εκδρομές χωρίς να συναντάτε κίνηση. Η στάση λεωφορείου είναι στα 60μ

Bus stop is only 50m away, on the main street.

Παραλίες τριγύρω

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου δίνει τη δυνατότητα να περπατήσετε στις διάσημες παραλίες (λιγότερο από 1 χιλ.) «Χρυσή ακτή» και «Άγιοι Απόστολοι» ιδιαίτερα αγαπητές στους ντόπιους, γι΄αυτό είναι πάντα γεμάτες ζωή και δραστηριότητες. Δείτε φωτογραφίες της περιοχής.

Διασκέδαση

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν παραδοσιακές ταβέρνες και μπαρ. Γι΄ αυτούς όμως που τους ενδιαφέρει η έντονη νυχτερινή ζωή βρίσκονται στο σωστό σημείο, διότι είμαστε στη μέση της απόστασης από το Βενετσιάνικο λιμάνι των Χανίων (5 χιλ.) και τα κλαμπς της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά (4 χιλ.).